Karin van der Gaast & Saskia Borgers

Karin van der Gaast & Saskia Borgers

Ons progressieve team

De leden van de PvdA en GroenLinks zijn apetrots op hun kandidaten die schitteren op de kieslijst. Dit is de lijst met mensen waar u straks in het stemhokje voor kunt kiezen. Zij komen in de raad – voor u – om uw progressieve geluid te laten horen. We hebben leuke, vrolijke, frisse gezichten voor u geworven. Velen zijn al actief in de dorpen en kernen van Koggenland. U kent ze vast wel. Als uw goede buur, sportschoolbezoeker of van de voetbal, de kerk of uit de kroeg.  Door de ervaring en deskundigheid die ze meenemen vanuit hun vak en beroep zijn het kandidaten waarvan wij vinden dat zij het duurzame en zorgzame geluid door laten klinken in de raad.

PvdA-GroenLinks Koggenland logo

 

De lijsttrekker is Karin van der Gaast. Karin was jarenlang fractievoorzitter in Leidschendam-Voorburg. Een oude rot in het politieke vak kun je wel zeggen.  Aan de totstandkoming van de “blije bank ursem” heeft zij bijgedragen , die mooie vrolijke mozaïekbank voor en door Ursemmers.  Ze wordt op de voet gevolgd door Saskia Borgers, die zowel in Hoorn, afdelingsvoorzitter, en landelijk bestuurder partijontwikkeling  was. Daarna volgen onze twee mannelijke kandidaten namelijk Frank Scholtens en Fred Doodeman. Frank was zeer actief in het culturele leven van Koggenland. Jullie kennen vast nog het Onwijs festival. En Fred, hij werd geïnspireerd door de politiek toen hij Jesse Klaver hoorde spreken. Op plek vijf Ingrid van Veldhuizen gevolgd door ons jongste lid op de lijst Robin Wacanno. Hij is nog student en blijven wonen in de gemeente. Karin Rietveld is een betrokken inwoner en is alert op de problematiek van jongeren in Koggenland. Eveline Rutten en Frank Schuitemaker hebben de afgelopen jaren in de raad gezeten. Nu zijn ze onze lijstduwers. Zij nemen afscheid van het raadswerk, en kijken terug op een fijne tijd. Sierd, Piet en Arie zijn onze nestors. Door hun achtergrond en ervaring met biologische landbouw en duurzaamheid zijn ze betekenisvol voor de onderwerpen die wij de komende jaren aandacht willen geven.

De volledige lijst ziet er als volgt uit, u ziet het aantal kandidaten, en het dorp waar ze woonachtig zijn.

 1. Karin van der Gaast, Ursem
 2. Saskia Borgers, Spierdijk
 3. Fred Doodeman, Ursem
 4. Frank Scholtens, Spierdijk
 5. Ingrid van Veldhuizen , Ursem
 6. Robin Wacanno, De Goorn
 7. Karin Rietveld , Avenhorn
 8. Eveline Rutten-Teuben, Ursem
 9. Sierd van Randen, Obdam
 10. Piet Arentsen, Berkhout
 11. Arie van den Brand, Wogmeer
 12. Frank Schuitemaker,  Berkhout

Bent u nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Wat onze ervaring is in de politiek en welke kennis wij meebrengen om ons de komende jaren voor u in te zetten in de raad van Koggenland? Volg ons dan de komende weken naar de verkiezingen. Een splinternieuwe website gaat begin dit jaar in de lucht. Daar leest u ons partijprogramma  en waar we de komende jaren aandacht voor gaan vragen.  

Voor meer informatie kunt u bellen met onze campagneleider  Frank Scholtens 06-51821771

No tags for this post.